Politika zasebnosti

Zavedam se, da družba Brekos LTD., s sedežem na naslovu San Stefano 24A, Sofija, Bolgarija, Matična številka družbe: 20180112105709, Identifikacijska št. družbe za DDV: BG 204940342, kot upravljalec, obdeluje moje osebne podatke -naslov, ime, priimek, datum rojstva, spol, domači naslov, telefonsko številko in e-pošto za nemoteno obdelavo naročil in boljšo informiranost za stranke. Potrjujem, da bo obdelava osebnih podatkov potekala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l.št.: 86/2004) in v skladu s pravili EU o varstvu osebnih podatkov GDPR–Uredbi (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016.

Upravljavec osebnih podatkov je družba Brekos LTD., s sedežem na naslovu San Stefano 24A, Sofija, Bolgarija. Osebni podatki se obdelujejo samo v obsegu, ki je potreben za izpolnitev namena obdelave. S svojo privolitvijo/naročilom dajem soglasje družbi Brekos LTD za uporabo mojih osebnih podatkov za neposredno trženje, zlasti za pošiljanje informacij o ponudbi svojih izdelkov in storitev, pošiljanjem ponudb – katalogov ter drugih poslovnih sporočil v katerih so spisi osebno naslovljeni name, kakor tudi s telefonskim stikom, SMS-om in e-pošto. Podjetje Brekos LTD. kot upravljavec lahko obdeluje moje osebne podatke prek posrednikov in moji osebni podatki se lahko zagotovijo ali dajo na voljo javnim organom. Upravljalec se zavezuje, da bo osebne podatke posredoval tretjim osebam samo, če bo to zahtevalo poslovanje družbe, v okviru pospeševanja prodaje.

Kot zadevna oseba imam pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravil, dodajanju podatkov, izbris podatkov (če jih pozabimo), prenosljivost podatkov, omejitev obdelave podatkov in druge pravice po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Ur.l.št.: 86/2004) in v skladu s pravili EU o varstvu osebnih podatkov GDPR–Uredbi (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016. Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov za navedeni namen za obdobje 15 let od datuma njihovega prejema.

Za nadaljnje informacije in uresničevanje Vaših pravic do zasebnosti, nam pišite v pisni obliki na naslov:
Brekos LTD., p.p. 321 2001 Maribor ali na elektronski naslov: info@wepupup.si