Kaj je 3D HAIR BUILDING FIBERS?

3D hair building fibers je narejen iz vrste naravnega rastlinskega bombaža, ki se imenuje Gossiypium Herbeceum.

Gossipiyum herbeceum  ali levant bombaž, kot je bolj znano, je eno od najboljših in visokokakovostnih vlaken na svetu danes! Seveda je resnično podoben pravim človeškim lasem, zaradi česar je praktično nemogoče zaznati, da se uporablja.

Poleg tega s svojo “zračno" strukturo omogoča Vašim lasem in lasišču prosto dihanje preko vlaken, namesto da bi Vas utegnilo “dušiti", kot drugi konvencionalni proizvodi na osnovi volne, kar lahko povzroči srbenje Vaših las in celo pripelje do nadaljnjega izpadanja las!

Kako deluje?

Ena od čudesnih stvari o  Gossypium Herbaceum je, da se ob stiku s človeškimi lasmi poveže skupaj z naravno prisotnim elektrostatičnim nabojem.

To je mogoče pojasniti z učinkom  triboelektrične vrste. Primer tega je, da se dva nasprotujoča magneta (en pozitiven in drugi negativen) privlačita in združita. Enako velja za druge materiale, ki imajo pozitivne in negativne električne napetosti.

Poglejte si video, ki prikazuje delovanje 3D HAIR BUILDING FIBERS izdelka.

Brez težav se ujema z vašo naravno barvo las.

Vašim lasem in lasišču omogoča prosto dihanje.

Obstojen ves dan - celo v vetru, vlagi ali znoju.

Neverjeten volumen, ki ste si ga vedno želeli.

Puder za volumen iz bombažnih vlaken ponuja odlično rešitev proti redčenju las v samo nekaj sekundah.

3D hair building fibers nudi vrhunsko izbiro vlaken. Za razliko od drugih blagovnih znamk, ki niso na osnovi bombaža, in lahko povzročijo draženje ali celo, da se lasišče znoji in pripelje do nezračnosti lasišča.

Za razliko od sintetičnih materialov z močno obremenjenim sredstvom za polnjenje, je 3D hair building fibers izdelan iz naravnih sestavin.

V izdelku se uporabljajo samo najboljše sestavine, saj je ohranjanje zdravih las in zdravega lasišča ključnega pomena za boj proti izpadanju las.

3D hair building fibers lahko uporabljate vsak dan!

Rezultati so spremenili življenje na tisoče ljudi po vsem svetu! 3D building fibers je unisex izdelek, primeren tako za moške kot tudi ženske z vsemi vrstami in težavami z redčenjem las.

Ne glede na vaše stanje, če vas skrbi vidna izguba las,  bo 3D building fibers spremenil način, kako se počutite sami, vsakič, ko pogledate v ogledalo.

3D building fibers ponuja odlično rešitev proti redčenju ali utrujenim lasem v nekaj sekundah!

Materiali so običajno navedeni po njihovi polarnosti. Lasje proizvajajo blagi pozitivni naboj, medtem ko Gossypium Herbaceum proizvaja blag negativen naboj, zato sta dve skupini skupaj združeni.

To je razlog, zakaj bi ostala vlakna na osnovi vlaken, ki ne vsebujejo bombaža, pustila sledi na Vašem vzglavniku zjutraj, ko se zbudite, ker se vlakna preprosto ne povezujejo tako učinkovito.

Ena od pomembnih smernic, ki jih je treba upoštevati pri 3D building fibers, je, da zagotovite, da se lasje pred uporabo vlaken operejo in dovolj osušijo, saj bo vsaka pregrada, ki je nastala med vlakni in vašimi folikli za lase, kot sta mast ali vlaga, seveda zmanjšala učinek volumna.

BARVE, ODPORNE NA ZUNANJE DEJAVNIKE

3D building fibers ostane obstojen ves dan – celo v vetru, vlagi ali znoju. Nihče ne bo vedel, da uporabljate 3D building fibers, če jim ne poveste.

Z izborom naravnih barv, se 3D building fibers brez težav ujema z Vašo naravno barvo las.

3D building fibers preprosto izperete s šamponom, da ga odstranite.

Gossypium herbaceum-Levant bombaž, izvira iz Južne Afrike in Arabskega polotoka.
Gossipiyium herbeceum raste le v nekaj specifičnih regijah po vsem svetu, kjer obstajajo primerni geografski pogoji.

3D building fibers je narejen iz vrste  Gossipiyum herbeceum,  ki raste v puščavi Takla Makan (del večje puščave Gobi) v starodajni pokrajini Xinjiang na Kitajskem. Gojijo ga v regiji od generacije do generacije vse od leta 700 n.š.

Natančneje, sušna puščava Takla Makan ustvarja popolno podnebje trajnih visokih temperatur (18-36 stopinj) za rast vlaken. Regija je obkrožena z veličastnimi gorskimi območji, kot je gorska K2 na zahodu in Himalaja v Tibetu na jugu. Te gore povzročajo velike količine deževnice v puščavski bazen, kar omogoča življenje in rastlinam, da rastejo in uspevajo.

3D HAIR BUILDING FIBERS CERTIFIKATI:

Certifikat analize

EBO certifikat

Kako do izpopolnjenega videza?

1. KORAK
Na suhe lase nanašajte bombažna vlakna / puder. Odstranite pokrovček iz vsebnika in ga držite nad glavo pod kotom 45 stopinj. Nežno nanašajte vlakna na vaše lase, dokler tanke površine niso več vidne in ste zadovoljni s polnostjo ter volumnom las.

2. KORAK
Nežno vtrite vlakna v lase, da jih zmešate v svoje naravne lase, dokler vlakna ne bodo popolnoma neopazna. Oblikujte pričesko.

3. KORAK
Uporabite lak za lase za dodatno učvrstitev. Če morate odstraniti lasna vlakna iz vaših las, izperite izdelek s šamponom.

Spremenite svoj videz in ponovno pridobite zaupanje v samo nekaj sekundah.

Pred in po nanosu bombažnih vlaken

Bombažna vlakna hitro delujejo in ustvarjajo neverjetne rezultate v samo 5 sekundah. Vaša pričeska bo videti bolj močna in bolj polna.