DELOVANJE

Ali se lahko 3D hair building fibers uporablja za vse vrste ali debelino las?

3D hair building fibers deluje na različne vrste las, od grobih do zelo finih las.

Kako 3D hair building fibers prikrivajo tanke lase?

Vlakna se držijo vaših obstoječih las s statično električno energijo in naredijo vsak posamezen las videti debelejši, s čimer povečate njihov volumen v samo nekaj sekundah.

Ali lahko drugi vidijo, da uporabljam 3D hair building fibers?

Ne, 3D hair building fibers je povsem neopazen in izgleda tako kot normalni lasje. Potem, ko je bil uporabljen 3D hair building fibers, je občutek in videz naravnih las!

Bo 3D hair building fibers deloval, če sem brez večine mojih las?

3D hair building fibers bo deloval na kateri koli stopnji izpadanja las, tudi po Norwood lestvici 7, če na glavi ostane še nekaj las. Vsi lasje gredo skozi proces miniaturizacije, preden dokončno izginejo in 3D hair building fibers deluje tako, da se veže na obstoječe lase in dodaja gostoto, da se zagotovi popoln videz polne pričeske.

Kakšna je najmanjša dolžina las, da bo delovalo?

Za najboljše rezultate priporočamo 1 -2 cm ali več. 3D hair building fibers NE deluje na obriti glavi!

Ali deluje pri ženskah?

3D hair building fibers je enako učinkovit za ženske, kot za moške.

Ali 3D hair building fibers spremeni normalen vzorec rasti las?

Ne. 3D hair building fibers ni zdravilo za rast las. Sestoji iz naravnih bombažnih vlaken, ne spodbuja ali upočasni normalne rasti las.

OBSTOJNOST

Bo 3D hair building fibers obstojen?

Da, če 3D hair building fibers uporabite na suho, čisto lasišče po navodilih, bo obstojen! 3D hair building fibers je odporen na veter in potenje, celo vlago. Potrebno pa ga je učvrstiti s sprejem za lase.

Koliko časa je potrebnega za aplikacijo/nanos 3D hair building fibers?

Lahko traja od nekaj sekund do nekaj minut, odvisno od velikosti območja redčenja in od Vaše spretnosti. Po nekajkratni uporabi 3D hair building fibers, bo za Vas to postal utečen postopek.

Kako dolgo drži ena aplikacija/nanos?

Vsaka aplikacija/nanos lahko drži več dni, dokler se ne odločite, da jo odstranite s šamponiranjem las. Kljub temu Vam priporočamo, da si lase z nanosom 3D hair building fibers operete vsak dan. Mastni lasje bodo namreč lasna vlakna sprijeli, pričeska ne bo videti več naravno.

Ali 3D hair building fibers teče, če imam intenzivno vadbo in se potim?

Ne, 3D hair building fibers je popolnoma odporen na vlago in ne steče, ko se potite.

Ali bo 3D hair building fibers poškodoval kožo ali lase?

3D hair building fibers so izdelana iz naravnih vlaken, kar je varnejše od številnih oblačil, ki jih nosite. Tako ne boste poškodovali Vaše kože ali las.

Ali 3D hair building fibers pušča madeže?

Absolutno ne. 3D hair building fibers je 100% naraven, ne obarva oblačil, posteljnega perila ali lasišča. Če se vlakna naključno spustijo na površino oziroma oblačila, jih preprosto odstranite.

Ali se bodo na mojem vzglavniku po nanosu 3D hair building fibers videle zjutraj sledi?

3D building fibers se razlikuje od drugih generičnih blagovnih znamk na trgu, ki se veže na obstoječe pramene las zelo dobro. Odstranite ga lahko šele s šamponom in pranjem las.

Je 3D hair building fibers prijazen do Vašega lasišča?

3D hair building fibers je brez kakršnih koli ostrih kemikalij ali dražilnih barvil in je namenjen za vsakodnevno uporabo.

UPORABA

Za koliko časa je 1 pakiranje 3D hair building fibers?

Odvisno od velikosti območja redčenja las. Pakiranje 22 g zadostuje približno 40-60 dni.

Ali lahko po nanašanju 3D hair building fibers oblikujem lase?

Da. Za najboljše rezultate priporočamo, da preden uporabite 3D hair building fibers, posušite lase in napravite pričesko. Vendar pa lahko še vedno oblikujete svoje lase, samo uporabite širok zobat glavnik. Uporabite lahko tudi roko in prste, da boste lase pritrdili na svoje mesto.

Ali lahko 3D hair building fibers uporabljam samostojno, ali potrebujem pomoč pri nanosu?

Preprosto ga nanesete samostojno! 3D hair building fibers lahko uporabite tako, da nežno stresete vlakna na zahtevanih območjih. Pri nanosu 3D hair building fibers na vrh lasišča priporočamo, da uporabite drugo ogledalo za dodatno vidljivost in tako zagotovite, da so vsa področja ustrezno pokrita.

Ali lahko po nanosu 3D hair building fibers nosim kapo ali čelado?

Ne priporočamo. V primeru, da si nadenete kapo ali čelado, bodite previdni, da se ne dotikate mest, kjer se kapa ali čelada dotaknejo neposredno na 3D hair building fibers.

Ali lahko uporabljam lake za lase, geli za lase ali olje za lase?

Lak za lase – uporabite ga po nanosu 3D hair building fibers, saj je ključnega pomena za učvrstitev vlaken.

Gel za lase – počakajte, da se gel za lase izsuši pred uporabo 3D hair building fibers.

Olje za lase – lasno olje se najbolje uporablja pred uporabo 3D hair building fibers in ga je potrebo najprej absorbirati in posušiti na laseh!

IZBIRA BARVE

Kako izbrati pravo barvo las?

Poglejte se v ogledalo. Poglejte si barvo korenine Vaših las na območju redčenja. To je barva za naročanje. Če ste v dvomih, izberite temnejši odtenek. Na primer, če imate težave pri odločanju med temno rjavo in svetlo rjavo, izberite temno rjavo.

Katera barva las je najpogostejša v Sloveniji?

Iz izkušenj slovenskih frizerjev je najpogostejša barva las rjava. Naš proizvod 3D hair building fibers v odtenku temno rjava tako zadostuje za spekter srednje rjave, temno rjave in črne barve las. Temno rjav odtenek je tudi najbolj prodajan na slovenskem tržišču.

Koliko barv je na voljo?

3D hair building fibers je trenutno na voljo v 4 odtenkih: temno rjava, svetlo rjava, svetlo blond in siva.

Kaj pa če ne najdem ustreznega barvnega odtenka?

Priporočamo Vam, da preprosto naročite dve najbližji barvi, ki se ujemata z barvo Vaših las in zmešate vlakna, dokler ne najdete pravega odtenka, ki se ujema z barvo Vaših las. Pri tem sledite naslednjim korakom:
1. korak: Nanesite tanko plast temnejšega odtenka 3D building fibers, rahlo potegnite lase, da nanesite izdelek, in potem 2. korak: uporabite svetlejši odtenek 3D building fibers in ga nanesite na lase. 3. korak: ponovite 1. in 2. korak, da dosežete želeno pokritost lasišča

SPLOŠNO

Kaj je Gossypium Herbaceum?

Gossypium Herbaceum je rastlinsko vlakno, ki zelo spominja na prave človeške lase, zato je odlična sestavina za proizvod 3D building fibers in je zelo učinkovit pri povečanju volumna las.

Kako se bombaž obdela?

3D hair building fibers je narejen iz 100% Organic Gossypium Herbaceum in skozi trajnostne metode pridelovanja in spravila pridelka (vsak posamezen modul bombaža je ročno pobran), se zagotovi le sestavine najvišjega razreda v vsakem pakiranju 3D hair building fibers.

Kako deluje?

3D hair building fibers preprosto posipate na zahtevano področje lasišča in mikro vlakna se naravno vežejo na obstoječe lase folikle, ki dodajo Vašim lasem volumen in gostoto.

Ali 3D building fibers ponovno spodbudi rast Vaših las?

Ne. 3D hair building fibers deluje kot volumizator za miniaturizirane pramene za lase tako, da se pritrdi na obstoječe lase, da poveča volumen in pokritost Vaših las. 3D hair building fibers ne odpravlja izpadanja las zaradi svojega osnovnega vzroka, ampak ponuja odlično rešitev trenutnega problema.

Ne najdete odgovora, ki ga iščete?

Prosimo, pošljite nam sporočilo in potrudili se bomo, da Vam odgovor posredujemo v najkrajšem možnem času!