Tuji mediji se sprašujejo, ali tudi David Beckham uporablja prah/vlakna za zgostitev las

Ali si je David Beckham dal presaditi lase?

Nove fotografije nogometne zvezde David Beckham (43) puščajo odprta vprašanja: Ali je mož Victorie Beckham (44) izgubil lase? V zadnjem času lasje na njegovi glavi delujejo veliko bolj svetli.

David Beckham spominja na videz Playmobil figurice

Ko moški izgubijo lase, pri mnogih zelo trpi ego. Enako velik šok je moral doživeti David Beckham, ko se je na fotografijah paparazija videl v bazenu luksuznega hotela v Miamiju. Na fotografijah je razvidno, da so se čudoviti blond lasje nekdanjega nogometaša in moža Victorie Beckham na vrhu glave stanjšali. Tudi če bi hoteli izpodbijati fotografije z argumenti kot, da je bil padec svetlobe neugoden in lasje v končni fazi mokri, so dokazi na žalost jasni: vidi se njegovo lasišče.

Za Davida, ki se zaveda svojega izgleda, je to moralo biti tako boleče spoznanje, da je šel naravnost do svojega frizerja zaupanja, da bi obnovil splošni estetski vtis. Na trenutnih fotografijah, David kar sije v kamere s polnimi lasmi. Vendar pa ti izgledajo precej temno. Pri tem se seveda postavlja vprašanje: Ali so njegovi lasje presajeni? Ali jih je samo pobarval, kar je ostalo, da bi s tem odvrnil pozornost iz osvetljene glave? Ali pa je bil na delu rjav prah za zgostitev las?

(Vir: rtl.de)

Izvorni članek si lahko pogledate tukaj: POVEZAVA

Z veseljem svetujemo in vam pomagamo pri izbiri.

Za vas smo na voljo na telefonski številki: 040 245 120 (delovniki 8:00 - 16:00) in na elektronskem naslovu: info@wepupup.si

Vaše vprašanje nam lahko pošljete tudi prek kontaktnega obrazca:

 

Kontaktni obrazec

K
O
N
T
A
K
T